Beef in Creamy Mushroom Sauce - تجريبي
اشترك في الموقع

اشترك في الموقع ليصلك اخر التحديثات

بعدا تسجيلك في الموقع سوف تتلقى جميع مواضيع الموقع

الثلاثاء، 16 يناير 2018

Beef in Creamy Mushroom Sauce



"Beef in Creamy Mushroom Sauce"

Recipe By     :
Serving Size  : 6     Preparation Time :0:00
Categories    : Beef                            Meat


  Amount  Measure       Ingredient -- Preparation Method
--------  ------------  --------------------------------
  2   tablespoons  cornstarch          
  1   cup  water                            
                                                      1  pound  lean beef boneless sirloin steak -- about 1/2 inch thick
                    1   small  onion -- chopped (about 1/4 cup)
  1     clove  garlic -- crushed      
     1/4    teaspoon  salt                      
     1/8   teaspoon  pepper                 
                                         1  medium  red bell pepper -- cut into bite-size pieces
                          3   cups  sliced mushrooms (about 8 ounces)
      1/4    cup  brandy                       
                        OR                                        
     1/4   cup  water                          
                                1   teaspoon  low-sodium beef bouillon granules
             2     tablespoons  nonfat sour cream
             3    tablespoons  chopped fresh chives
         3      cups  hot cooked mostaccioli

-----------------------------------------------------------------------

Stir cornstarch into water; set aside. Trim fat from beef steak. Cut beef
into thin strips, about 1 1/2 × 1/2 inch.

Spray 10-inch skillet with nonstick cooking spray; heat over medium-high
heat. Cook onion, garlic, salt and pepper in skillet about 3 minutes,
stirring frequently, until onion is tender. Stir in beef and bell pepper.
Cook about 4 minutes, stirring frequently until beef is no longer pink.
Stir in mushrooms. 

Add brandy to skillet; sprinkle bouillon granules over beef mixture. Heat
to boiling; reduce heat. Cover and simmer 1 minute. Stir in sour cream.
Stir in cornstarch mixture. Cook over medium-high heat about 2 minutes,
stirring frequently, until thickened. Stir in chives. Serve over
mostaccioli.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة ل © 2018 تجريبي